Brolægger der udfører professionelt belægningsarbejde

Lokalt brolæggerfirma i Hovedstaden

Kunne du tænke dig at få lagt en ny fliseterrasse, en flisegang rundt om huset eller måske en ny belægning i din indkørsel? Der kan være mange forskellige opgaver for en brolægger, men uanset hvilken form for belægningsarbejde du har brug for professionel hjælp til, så står vi hos Ramsen Hus & Have Service klar til at tage imod din opgave.

Vi er din lokale anlægsgartner og brolægger i Gladsaxe, Herlev, Ballerup og omegn samt i resten af Hovedstaden. Har du en opgave til os her, står vi således gerne til din rådighed.

Eksempler på hvordan vores brolægger kan hjælpe dig

Som brolægger har vi stor erfaring og brede kompetencer inden for belægningsarbejde. Vi kan derfor blandt andet hjælpe dig med:

  • ​Lægning af havesti
  • ​Lægning af fliser rundt om huset
  • ​Lægning af fliser eller sten i din indkørsel
  • ​Lægning af fliseterrasse
  • ​Meget andet belægningsarbejde.

Vi kan for eksempel også hjælpe dig, hvis du ønsker at få anlagt et nyt bed i haven med en stenbelægning, der afgrænser bedet, ligesom vi også kan være behjælpelige i forbindelse med arbejde, der både involverer belægning, haveanlægning og hækkeklipning.

Vi kommer gerne og holder din nye belægning pæn og ren

Når du har fået lagt en belægning på din grund, så kan det godt betale sig at sørge for at holde den ved lige efterfølgende. Fliser og sten kan blandt andet rammes af flisepest, mos, alger og lignende. Det kan fjernes med en grundig fliserensning, som vi naturligvis tilbyder at udføre for dig. På den måde kan du sikre dig, at din nye flisebelægning kan holde sig flot og holdbar i de næste mange år.

Hvad koster brolægning?

Vores priser på brolægning afhænger i høj grad af, hvor mange kvadratmeter belægning du skal have lagt, og hvilke sten eller fliser vi skal købe ind. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris, der matcher belægningens størrelse samt dine ønsker i forhold til valg af sten- eller flisetype. Du skal bare kontakte vores brolægger med informationerne om din opgave.

indhent et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Det siger vores kunder​

"Meget tilfreds"

Meget tilfreds, det er et par meget energiske unge mænd, som gjorde alt forarbejdet, til en græsplæne på bedste vis.

Mona

"Meget god oplevelse"

Vi har haft besøg af dem i dag dejligt at få klippet hæk og af to søde unge mænd der klaret opgaven til ug og kryds og slange dejligt at kunne nyde haven med ny klippet hæk

Birgit

"Arbejdsomme unge mennesker"

2 søde, høflige. arbejdsomme unge mennesker, og et pænt stykke arbejde. Vi bruger dem helt sikkert igen, så god anbefaling herfra.

Erik

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig

​Har du nogle spørgsmål omkring vores kompetencer og arbejdsområder, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Så kontakt os gerne allerede i dag. Vi varetager mange forskellige opgaver for både private og erhverv, og vi kan hjælpe dig, hvad enten du ønsker en fast aftale på løbende vedligeholdelse af haven, eller du har brug for hjælp til en større enkeltstående opgave.

Har du spørgsmål eller
​​​​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Ramsen Have Service I/S

Vingetoften 60
​2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

Cookiebot her

Kontakt os​

E-mail: kunde@ramsen.dk

Mails besvares alle dage.

CVR: 43169424

Telefontider

Telefon: 81 98 93 32

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket