HAVESERVICE FOR ERHVERV, FORENINGERBAGGÅRDE, GRØNNE AREALER, ERHVERVSSERVICE

Vi kan sørge for at jeres grønne arealer altid fremstår velplejet. Vi levere kvalitetsservice og kan sørge for at alting er pænt og i orden. Vælger I os som leverandør af vedligeholdelse og pleje af grønne arealer vil I få en ansvarlig leverandør som vil sørge for at jeres ønsker altid bliver opfyldt. Vores nøgleord er professionalisme, kvalitet og fleksibilitet. Vi vil rigtig gerne være jeres leverandør af haveservice til alle former for grønne arealer.

Da alle virksomheder, baggårde og haveforeninger er forskellige, tager vores serviceaftaler altid udgangspunkt i jeres individuelle behov og ønsker. I kan vælge alt fra simple rutinemæssige opgaver som at græsplæner og hække bliver passet, til at der bliver beskåret, fældet træer, udført mindre anlægsopgaver. Med en serviceaftale er I altid sikker på at jeres grønne arealer altid bliver passet efter jeres ønsker.

Få et uforpligtende tilbud

SÅDAN FOREGÅR DET
ERHVERVSSERVICE FOR GRØNNE AREALER

For at holde omkostninger nede er den almindelige fremgangsmåde at vi først kigger på jeres ønsker online. Dette kan være en kombination af et videomøde, et telefonmøde, at I sender os et par fotos og beskrivelse af jeres ønsker. Herudfra kan vi hurtigt komme igang. Start med at kontakte os og fortæl om jeres ønsker. I får et tilbud I kan stole på. Og ønsker I at prøve vores service afholdes personligt møde ved opstart.

FORDELE VED EN SAMLET PAKKE

- Der er ingen binding
Aftalen kan frit opsiges når som helst. Der er ingen binding.

- Du bestemmer frit hvad der skal udføres
Dine valg ovenfor kan du altid ændre på fra gang til gang. Du kan stadig, fra gang til gang, være med til at bestemme hvad der skal udføres. Det som er vigtigst for os er at du er tilfreds. Har der været uvejr og der derfor trænger til at blive ryddet op herefter så prioritere vi dine ønsker. Du får en fleksibel aftale hvor vi hele tiden vil lytte efter jeres aktuelle ønsker.

- Du ser altid et velkendt ansigt
Det er altid det samme team du møder. De kender forholdene og jeres ønsker til udførelsen. Du vil altid møde et velkendt ansigt. Er der sygdom, ferie, så bestræber vi os på en afløser indenfor samme team. Har du brug for hjælp så har du en fast kontaktperson hos os som altid er til din rådighed.

- Vi er proaktive og fleksible
Vi vil automatisk løbende følger op på de behov som er for blomster, træer, buske mv. Således er vi opmærksomme på årstiderne og de forskellige muligheder og udfordringer som disse giver. Vi følger også automatisk op på hvornår det er tid til at beskære, såning, at plante – og gør automatisk dig opmærksom på disse forhold.

- Udenfor sæsonen
I vintermånederne er der massevis af gøremål som dit haveteam kan gøre. Da vores havefolk er praktiske anlagte kan de hjælpe med alle former for praktiske opgaver, såsom at feje fortove, lave småreparationer og lign. Men du kan også nemt sætte haveservice på standby. Der er ingen binding.

- Professionelt udstyr
Vi medbringer professionelt udstyr som sikre den bedst mulige pleje. Vi garantere at alle vores løsninger er miljøvenlige.

indhent et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Det siger vores kunder​

"Meget tilfreds"

Meget tilfreds, det er et par meget energiske unge mænd, som gjorde alt forarbejdet, til en græsplæne på bedste vis.

Mona

"Meget god oplevelse"

Vi har haft besøg af dem i dag dejligt at få klippet hæk og af to søde unge mænd der klaret opgaven til ug og kryds og slange dejligt at kunne nyde haven med ny klippet hæk

Birgit

"Arbejdsomme unge mennesker"

2 søde, høflige. arbejdsomme unge mennesker, og et pænt stykke arbejde. Vi bruger dem helt sikkert igen, så god anbefaling herfra.

Erik

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig

​Har du nogle spørgsmål omkring vores kompetencer og arbejdsområder, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Så kontakt os gerne allerede i dag. Vi varetager mange forskellige opgaver for både private og erhverv, og vi kan hjælpe dig, hvad enten du ønsker en fast aftale på løbende vedligeholdelse af haven, eller du har brug for hjælp til en større enkeltstående opgave.

Har du spørgsmål eller
​​​​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Ramsen Have Service I/S

Vingetoften 60
​2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

Cookiebot her

Kontakt os​

E-mail: kunde@ramsen.dk

Mails besvares alle dage.

CVR: 43169424

Telefontider

Telefon: 81 98 93 32

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket